søndag, 09 juni 2019 14:57

Villekulla tilbake på Tv2 - 25 juli.

Med eget nummer på "Allsang på Grensen"!
I fjor fikk Villekulla en forespørsel om å kore for Mads Hansen under «Allsang på Grensen». Etter opptreden vanket det lovord og Tv2`s Mediesjef Jan-Petter Dahl sa til Sarpsborg Arbiderblad at "kanalen aldri har jobbet med så dyktige barn tidligere og de var de mest profesjonelle hittil». Uken etter fikk vi en ny telefon og Villekulla fikk igjen synge på Tv i beste sendetid sammen med både Lisa Stokke og MGP jr.-stjerner.
 
Et år er gått og for noen uker tilbake fikk Malin Schavenius en telefon fra Allsang-produsentene med et spørsmål om å stille på «Allsang på Grensen» også denne sommeren. Ikke nok med det, men i år vil kanalen at Villekulla skal gjøre et helt eget nummer på skjermen.
Torsdag 25 juli kan du dermed se 18 talenter fra Villekulla mellom 8 og 14 år synge og danse for flere hundre tusen tv-seere når "Allsang på Grensen" går på lufta i sommer.
Hva vi skal fremføre er foreløpig hemmelig.
 
"Jeg syntes det var veldig stas å få en forespørsel fra Tv2 i fjor og det var utrolig hyggelig at de satt så stor pris på vår deltagelse at de ønsket oss tilbake uken etter. At vi nå skal få komme tilbake i år igjen er vanvittig gøy. At vi i tillegg skal få fremføre et eget nummer på Tv i beste sendetid er nesten for godt til å være sant, sier Malin Schavenius.
"Men når det er sagt så hadde vi talentpartiaudition på onsdag med rekordpåmelding. Etter en lang dag med auditions satt vi igjen med en følelse av at det virkelig koker over av musikaltalenter i fylket. At noen av disse talentene, som jobber hardt og målrettet hver uke, får vist seg frem i tv-ruta tenker jeg er veldig fortjent, og det er svært gledelig at Tv2 gir oss denne muligheten".
 

Les hele saken i Sarpsborg Arbeiderblad her.

Se hvilke artistene som kommer på "Allsang på Grensen" denne sommeren på Tv2 sine sider her.

Sist redigert torsdag, 01 august 2019 08:26