fredag, 01 februar 2019 10:49

NYHET x 2 fra Villekulla.

Kjendisfest i Kulås og Grease på programmet!

Torsdag kveld (31 januar) feiret Villekulla seg selv med en stor fest på Sarpsborg Scene. Det var underholdning fra egne rekker med god mat og drikke levert av Kokkeline. Det var knyttet størst spenning til hva som blir Villekullas neste produksjoner, da dette ble offentligjort foran 200 spente musikalspirer torsdag kveld. Det er ingen hemmelighet at det brøt ut full jubel når de forsto at det var flere kjendiser de skal få dele scene med om få månender.

NYHET nr 1!
Hva har Ulrikke Brandstorp, Stian Barsnes Simonsen, Ingeborg Walther og 230 Villekullaèr til felles? 
De er alle stjerner i en STORSLÅTT musikalkonsert i Kulåsparken 25 mai.

45 musikere fra Sarpsborg Janitsjarkorps med Rune Halvorsen (KORK) i spissen har det musikalske ansvaret og Malin Schavenius har regi. Billettsalget starter 7 februar og det er mulig å få ta i Earlybirdbilletter.

KULÅSKALAS (som happeningen heter) er et familiearrangement i regi av Villekulla og SJK og det vil forhåpentligvis yre av liv i Kulåsparken den maidagen. Det vil bli servering av mat og drikke samt andre aktiviteteter og vi håper på flere tusen publikummere. 

"Ingeborg og Ulrikke har begge bakgrunn i Villekulla og at de begge vil være med på denne begivenheten er stor stas. Jeg vet Ulrikke har mange jern i ilden for tiden etter hun for alvor slo igjennom nasjonalt i Stjernekamp nå i høst. Jeg synes det er veldig flott at hun vil være med på en slik begivenhet for Villekulla og jeg vet dette betyr så enormt mye for våre elever. Jeg vet elevene gleder seg veldig til denne konserten og gleden ble ikke noe mindre når de forsto at de skal dele scene med MGP jr programleder Stian Barsnes Simonsen. Jeg vet han gleder seg veldig til å komme til Sarpsborg i mai"

Gjesteartister:

ULRIKKE BRANDSTORP
Ulrikke ble for alvor rikskjendis denne høsten når hun endte på 2.plass i NRK`s ”Stjernekamp”. Hun er tidligere elev hos Villekulla.

INGEBORG WALTHER
Har gjort seg bemerket med en 7ènde plass i THE VOICE på TV2. Er tidligere elev hos Villekulla.

Konferansier:
STIAN BARSNES SIMONSEN
Tidligere NRK-programleder for bl.a MGP jr, Amigo og De ukjente. Han har også lang fartstid som skuespiller i Hotel Cæsar.

NYHET nr 2!

I tillegg har Villekulla fått rettighetene til musikalen GREASE. Musikalen vil få premiere i april 2020. Da har Sarpsborg Scene gjenåpnet med blant annet ny orkestergrav og nye fasiliteter og dette ønsker vi å benytte fullt ut. Musikalen vil bli med orkester, profesjonelle skuespillere og Villekullas mange talentfulle musikalspirer fra 13 til 19 år.

« Å sette opp Grease er noe jeg har tenkt på lenge. Vi har nærmere 80 ungdommer på Villekulla og det er flere som også utmerker seg nasjonalt. Når vi har så mange ungdommer med slik lidenskap for musikal, fortjener de nye utfordringer. I Grease får de mye å spille på og i tillegg til å være en av verdens mest populære ungdomsmusikaler kan nok mange av skuespillerne kjenne seg igjen i rollekarakterene. Det som kanskje rørte meg aller mest på festen igår var når 200 Villekullaèr hylte av begeistring når de så Grease-logoen og de endelig forsto at dette blir deres neste musikal. Jeg sto backstage og kjempet med tårene, for det er så rørende å være vitne til et slikt engasjement blant så mange barn og unge"

Handlingen foregår på Rydell High School og følger en gruppe ungdommer i avslutnings-året som sliter med det samme som ungdommen alltid har slitt med: Følelser, det å ikke passe inn, den første forelskelsen – og sex. Rett og slett det å snart bli voksen. 
Grease er en av verdens mest fremførte musikaler og er kanskje mest kjent for filmversjonen fra 1978 med John Travolta og Olivia Newton John som siden da har spilt inn over 400 millioner dollar i billett-inntekter. Musikalen er skrevet av Jom Jacobs og Warren Casey og hadde premiere på Broadway i 1972, og spilte 3388 forestillinger fra 1972 til 1980

GREASE har premiere i Sarpsborg 29 april 2020 på Sarpsborg Scene. Det vil være audition for hovedrollene høsten 2019, det vil også være mulighet for musikaltalenter utenfor Villekulla å melde seg på.

NYHET nr ...3!
Det ble også offentliggjort for Villekullaéne hva som har premiere 29 november 2020. Dette får dessverre ikke offentligheten vite riktig enda, men vi kan avsløre så mye som at Knut -Erik Rønne har noe med det å gjøre...

Nedenfor vises noen bilder fra kveldens gang. Alle foto: Line M. Martinsen/Villekulla

Her ser vi blant annet Sahra Desire Jørgensen fra Våler og Helene Rafshoel fra Rygge blir overrasket med GREASE-annonseringen. 
Villekulla har 230 elever, og jeg tror hele Østfold er representert geografisk hos elevene.

Malin Schavenius forteller om GREASE.

Stian Barsnes-Simonsen skal opptre med Villekulla i Kulåsparken.

Offentliggjøring av blant annet Ulrikke Brandstorp som gjesteartist.

Talentpartiet til Villekulla (10-14 år) fremførte et Matilda-medley i finstasen.

 

Mathilde, Sunniva, Astrid, Emma, Soife, Hermine, og Sunniva (samt Amanda og Celina) fra Garderobe 3 vant
garderobekonkurransen som foregikk under "Reisen til Julestjernen". Poeng for ryddighet, kreativitet, ro og orden.

Villekulla sine barne og ungdomspartier samlet på Sarpsborg Scene. (Lillekulla og Junior er ikke med på bildet)

Hva er det Knut Erik Rønne skal gjøre for Villekulla i 2020? Det er foreløpig en godt bevart hemmelighet.

Sist redigert fredag, 01 februar 2019 12:34