søndag, 20 januar 2019 18:35

Alva (11) fra Villekulla i London.

Alva med Spirit Young performers i London!

I slutten av august var Alva (11 år) fra Villekulla, i London en hel uke for å spille inn musikkvideo med den britiske talentfabrikken «Spirit Young performers company». Nå er videoen offentliggjort og kan sees nederst i artikkelen.

Alva er 11 år, men til tross for sin unge alder har hun en lang cv å skilte med. Hun har vært medlem i Villekulla siden hun var 3,5 år gammel og følger Villekullas talentprogram. Hun var nylig på turne med «Natt i Nisseland», har vært med i jentegruppa «Seven», danset for MGP jr-artister på "Allsang på grensen» og spilt en av hovedrollene i "Olav den Heldige" med Frank Kjosås på regi. 
Spirit Young Performers er en britisk talentfabrikk som huser noen av Storbritannias mest eksepsjonelle unge utøvere med mange talenter som har gjort store roller i West end, på film og Tv. Deres produksjoner resulterer ofte i musikkvideo-produksjoner som offentliggjøres på deres Youtube-kanal. De mest sette videoene deres har over 8 millioner visninger.
 
Her er Alva som Annie i 2017. Knut Erik Rønne som Mr. Warbucks.
 
Alva Schavenius fra Sarpsborg har lenge vært bitt av musikalbasillen, men i sommer tok hun hobbyen til nye høyder. Rett før skolestart var hun en av 20 elever som øvde sent og tidlig i 5 dager i hjertet av London, på et stort Matilda-nummer som tilslutt skulle ende ut i en musikkvideo. Påmeldingen til selve workshopen er åpen for alle med særlig interesse for faget, men de presiser at elevene skal være godt trent innenfor sjangeren (sang, dans og drama) og inneha god kunnskap og være særdeles arbeidsomme. All undervisning og innstudering foregikk på engelsk, og det første de måtte igang med var auditions (prøvesang) for soloer. Alva (som var den eneste fra Norden) endte opp med sang og dansesolo på den aktuelle videoen som ble offentliggjort for noen få timer siden.
Sist redigert onsdag, 23 januar 2019 19:08

Media