søndag, 04 november 2018 20:47

Helene (15).

Helene Larsen (15) har vært med i Villekulla siden oppstarten.

Jeg er glad i utfordringer både med og uten manus.

-Jeg begynte i teateret, og siden ble både storebroren min og lillesøsteren min med også, sier Helene. Hun hadde sin første rolle som barnet i «Sound of music». Siden har hun vært med i alle oppsetningene, og går nå på ungdomspartiet. I tillegg synger hun i Grålum Vokalis.

-Jeg har vært begeistret for teater siden jeg var liten, og det har alltid vært gøy å spille en rolle og være en helt annen enn meg selv. Det handler om å uttrykke seg, og å få publikum til å føle det samme som meg. Siden jeg startet har jeg lært veldig mye, sier hun. Tiendeklassingen setter seg mål og øver mye, og drømmer aller mest om å få en stor rolle.

-For å få det, må jeg stå på. Men jeg er opptatt av at jeg skal kose meg og ha det gøy, og all erfaringen jeg får gjennom teateret kan jeg uansett ta med meg videre. For eksempel i skolen med fremføringer og sånt. Jeg synes det er veldig mange flinke folk i teateret, og her er vi alt fra dem som liker å stå bak til de som ønsker å nå lengre. Det er veldig fint, sier Helene som har "Hairspray" og "Grease" som favorittmusikaler.

-De drømmer jeg om at vi skal sette opp!

Tekst: Cecilie Sommer-Mathiesen, tidligerer journalist i Sarpsborg Arbeiderblad og Villekulla-mor.
Foto: Line M. Martinsen

Sist redigert søndag, 04 november 2018 20:57