torsdag, 13 september 2018 09:41

Terje Brevik som KONGEN.

Reisen til Julestjernen

12-16 desember setter Villekulla opp juleklassikeren «Reisen til Julestjernen» på Sarpsborg Scene og i løpet av kun en ukes billettsalg har nærmere 2500 publikummere sikret seg plass.

Idag er vi er vi både stolte og glade for at vi kan offentliggjøre at skuespiller Terje Brevik (bildet) har takket ja til rollen som KONGE.
Terje Brevik er skuespiller og kommer opprinnelig fra Kristiansund. Han var nylig å se som «Rane» under "Olav den heldige og Ranes hemmelighet" i Landeparken nå i sommer. Han har medvirket i en rekke produksjoner innen teater, utespel, film og tv. Blant annet serien «Hvaler» og «Stubbefolket». Vi er veldig glade for at Terje Brevik har takket ja til å bli med oss inn i «reisen til Julestjernen» og er overbevist om at han vil gjøre en flott jobb i rollen som Konge.
 
Foto: Tobias Nordli
 

I tillegg er det tidligere offentliggjort at skuespillerKnut Erik Rønne, som nylig mottok Sarpsborg Kommunes kulturpris, skal spille Julemannen og vi er så stolte over at han er med oss nok en gang. Han er en fabelaktig skuespiller og vi sarpinger skal være så glade for at han holder sitt virke her hjemme lokalt. Han er en inspirasjon å jobbe med, samtidig som han er et stort forbilde for våre 230 elever. 

Her er Knut Erik Rønne som "Magistern" i Reisen til Julestjernen anno 2014.

Foto: Line M. Martinsen

Billetter fåes kjøpt hos Ticketco.no.

 

Sist redigert torsdag, 13 september 2018 09:53