mandag, 20 august 2018 09:46

Markus med i SNØFALL på Oslo Nye

Markus fra Villekulla kapret rolle i SNØFALL!

Han er ung, har talent og stå-på-vilje i massevis. Villekulla har mange flotte gutter i stallen og flere av disse har allerede gjort seg bemerket på scener både lokalt og nasjonalt. En av disse er Markus Rosså, 13 år fra Sarpsborg.
Våren 2018 var flere hundre barn på audition da Olso Nye søkte etter skuespillere til storsatsningen «SNØFALL» (kjent fra NRK). Fem elever fra Villekulla var igjen til helt siste runde og Markus Rosså fikk tilbud om en en rolle i musikalen.
Markus har gått på Villekulla siden han startet med teater som niåring. Han var sist å se i en av hovedrollene i "Billy Elliot" i Sandnes, han er også stemmen til gutten "Coco" i Disneyfilmen med samme navn. Han har spilt hovedrollen "Jacob" i "Den Hvite dame" og var med i Villekullas "Fame". Du så han kanskje nylig på TV2 da han danset for MGP Jr. stjerner under "Allsang på Grensen". Markus har en lang CV til tross for sin unge alder og han har fulgt Villekullas talentprogram i flere år.

Som teaterlæreren til Markus er jeg veldig stolt av hva han presterer på scenen. Han er en ung gutt, med en særdeles god stå-på-vilje og han er svært talentfull.Han går all-in og er i tillegg en ydmyk og god gutt off-stage. I tillegg er jeg veldig stolt av at hele 5 elever fra Villekulla´s talentprogram kom til siste runde på en audition hvor det er flere hundre påmeldte. For de som ønsker å ha teater som mer enn en hobby så er det viktig at de får egnet undervisning, og slike landsomfattende auditions kan være en god peke-pinn for Villekulla, sier Malin Schavenius.
 
Markus startet med prøver  i Oslo til  «SNØFALL» forrige uke og urpremieren er 1 november. SNØFALL er en historie om mot: om mot til å være seg selv, til å kjempe for det man tror på og til å møte det man frykter mest. Men først og fremst er det en historie om tilhørighet og det å ha noen som du deler noe med. Trond Høvik og Johannes Joner er noen av skuespillerne som er med i forestillingen.