mandag, 14 mai 2018 10:24

Reisen til julestjernen desember 2018.

Villekulla setter opp Klassikeren «Reisen til Julestjernen» i desember!

Villekulla har lenge holdt kortene tett til brystet, men nå offentliggjøres det endelig!
12 desember går teppet opp for klassikeren «Reisen til Julestjernen» på Sarpsborg Scene med Villekulla.

Les egen artikkel i SA her.

I 2014 satte Villekulla opp klassikeren "Reisen til Julestjernen» og var den forestillingen hvor publikum for alvor «gikk mann av huse» for å se. Vi ønsker å skape samme julemagi i år, men med mange nye elementer. Og det som er ekstra hyggelig er at den passer godt både for en 3-åring og for en 100-åring. Vi sikter oss inn på minst 6 forestillinger i år og håper på en ny publikumssuksess.

For en uke tilbake var det audition for å finne «Sonja» og godt over 100 musikalspirer møtte opp. Valget falt tilslutt på 3 jenter, alle fra Sarpsborg: Mina Sommer Olsen (13 år), Maren Walther (16 år) og Tuva Grandahl Nilsen (15 år). Les mer om jentene nedenfor.

Knut Eik Rønne skal gestalte en av rollene, men hvilke andre profesjonelle skuespillere vi har med, er foreløpig en godt bevart hemmelighet.

I tillegg mottok vi en meget gledelig nyhet. Onsdag fikk Villekulla besøk av Sparebankstiftelsen Haldens` Jørn Tore Nilsen (Sparebank 1) og de overrasket oss med hele 150.000 kroner i støtte til Villekullas forestillinger i 2018. Vi er så enormt takknemlig for støtten, og det bidrar til at musikalspirene og publikum kan forvente seg en forestilling med profesjonelle rammer. Vi har som mål at publikum i Østfold ikke nødvendigvis må reise til hovedstaden for å se familiemusikaler, og slik støtte fra næringslivet hjelper oss på veien mot dit.

Billettene til «Reisen til Juelstjernen» slippes 1 septemer, og det kan av erfaring lønne seg å være tidlig ute, for i 2017 forsvant 1758 billetter på under 24 timer til Villekulla`s "ANNIE 2».

For en uke tilbake var det audition for å finne «Sonja» og godt over 100 musikalspirer møtte opp. Valget falt tilslutt på 3 jenter, alle fra Sarpsborg: 

Mina Sommer Olsen er 13 år og har gått på Villekulla siden oppstarten, og følger Villekullas talentprogram, hun går også på Rytmisk sportsgymnastikk. "Sonja» i «Reisen til Julestjernen» er kjent for sitt store hjerte og hvis Mina hadde hatt penger til overs ville hun gitt det til "sykehuset for barn med en vanskelig hverdag og noe til gamle mennesker."

Tuva Grandahl Nilsen er 15 år og følger Villekullas talentprogram. Mina har spilt i «Den Hvite Dame» på Fredriksten Festning og spilte hovedrollen som «Mina» i fjorårets «Natt i Nisseland» som var på Østlandsturne. Det er mange saker som opptar Tuva, men hun er spesielt opptatt av forskning på barnekreft og andre sykdommer blant barn og unge. Hun er også opptatt av kloden vår og miljøet vårt, og bryr seg mye om kampen mot plast i havet. 

Maren Walther er 16 år og har gått på Villekulla i flere år og trener også jazzdans. Maren har spilt i flere nasjonale forestillinger blant annet «Jungelboken» på Chateau Neuf, «Sound of music» på turne og hovedrollene i «Den hvite Dame» på Fredriksten festning. Maren har et stort hjerte for dyr, og ville gitt penger til en organisasjon som jobber for dyrevelferd om det var aktuelt. 

 

 

Sist redigert mandag, 14 mai 2018 10:42