onsdag, 03 april 2024 10:12

Vi er stolte over å kunne presentere...

Dag Brandth og Knut Erik Rønne!

20-24 november presenterer Villekulla familieklassikeren OLIVER! på Sarpsborg scene. I to av de ledende rollene finner vi Dag Brandth og Knut Erik Rønne.

FAGIN:
Dag Brandth fra Halden har lang fartstid i bransjen og slo igjennom som popartist allerede som 15-åring i bandet «Shatoo», og debutalbumet «A true story» herjet på hitlistene på slutten av 80-tallet.

I tillegg har han mange sceneproduksjoner bak seg som Edderkoppkvinnens Kyss, Little shop of horrors, I blanke messingen og Les Misèrables. 

Dag har også en treårig utdannelse som vokalcoach fra Complete vocal institute i København og jobber som utøvende artist, produsent og låtskriver. Han gir ut sitt andre album med bandet Dancing On Ruins, samt en solo-EP i løpet av våren. 
Dag Brandt skal spille «Fagin». En eldre, grotesk heler som underviser unge lommetyver i Londons underverden.BUMBLE:

Knut-Erik Rønne fra Sarpsborg er utdannet kufrafra Høyslkolen i Telemark og har jobbet som freelance skribent, humorist, teaterprodusent, dramatiker, regissør og skuespiller.

Han har spilt i forestillinger som blant annet Spanske Flue, Charleys tante, Sverdet, Oliver Twist, Annie, Reisen til Julestjernen og bakgårdskomediene Sommer i St. Marie.
Han har også snakket på lokalradioen og skrevet skråblikk i lokalavisen.
I 2018 ble han tildelt Sarpsborg kommunes kulturpris og i fjor sommer spilte han Kaptein Langstrømpe i Scenefabrikkens familiemusikal «Pippi Langstrømpe».

Knut Erik skal spille «Herr Bumble». En høytidelig, pompøs mann på 55 år som styrer fattighuset med hard hånd.

På bildet under ser Knut Erik Rønne relativt harmløs ut, men….

…vi har sett han som en relativt grusom rektor i Villekullas "Magismysteriet" tidligere.