tirsdag, 14 desember 2021 19:01

Åpen audition januar 2022.

Da er det endelig klart for påmelding til ÅPEN audition til Villekullas barne og ungdomspartier.

Frist for påmelding: 20.12.2021
Den åpne audition er satt til onsdag 5 januar og vil foregå i våre faste øvingslokaler; Aktivitetshuset, St Marie gt 87.
Deltagerne må være med på en felles danseaudition samt synge deler av en sang. 

Du må fylle 10 år i 2022 eller være eldre for å delta. Dere vil motta en bekreftelsesmail ved påmelding.
Villekulla har idag 11 partier, hvorav 3 talentutviklingspartier.

PÅMELDING:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
Frist: 20.12.2021

Villekulla er et musikalteater med 230 elever med base i Sarpsborg, med egen Youtubekanal, store årlige musikalproduksjoner og vi er ofte å se på «Allsang på grensen» på Tv 2 hver sommer. Tidligere elever er blant andre Ulrikke Brandstorp og Ingeborg Walther.

«Per i dag er det over 300 barn og unge på venteliste. Vi tar inn barn fra ventelisten hvert år og i januar får 25 nye barn født i 2016 plass på vårt yngste parti, Lillekulla. Men en gang i året inviterer vi også musikalspirer med et brennende ønske om å være med i Villekulla til vår åpne audition. Det er mange barn og unge som oppdager at de elsker sang, dans og teater, og hvis de da står langt nede på ventelisten og er over en gitt alder vil de aldri komme inn før de har blitt voksne. Vi har også gjort flere tiltak for å korte ned på ventelisten, men den fyller seg altfor raskt opp.  Vi håper derfor at de med et brennende ønske om å starte med sang, dans og teater på fritiden våger seg på en audition. Det kreves ingen erfaringer eller spesielle kunnskaper innenfor musikalfaget for å delta. Vi ser først og fremst etter elever som virkelig vil og har lyst til å starte hos oss. Men det dukker også opp talenter på slike auditions som vi naturlig nok også plukker opp og tar inn i stallen. Vi ønsker at du ved påmelding forteller oss hvilken kommune du er bosatt i»

Vi håper å se deg der 

Sist redigert tirsdag, 14 desember 2021 19:11