mandag, 27 september 2021 09:39

Bestevenninner på NRK Super!

Deler samme rolle i familiemusikalen "Marens Jul".


Foto: Vetle Granath Magelssen, SA.

De er 14 år, de er fra Sarpsborg og de er bestevenninner.
Oda Wallentin, Ebba-Sofie Sommer-Mathiesen og Alva Schavenius kan du nå oppleve i hver sin tv-serie på NRK Super og om under 2 måneder deler de på rollen som «Maren» i familiemusikalen «Marens Jul» på Sarpsborg Scene, med Villekulla.

Ebba-Sofie, Oda og Alva har, til tross for sin unge alder, en lang cv. De er sammen både på scenen og i fritiden og akkurat nå figurerer de i hver sin Tv-serie på NRK Super; Ebba i «Klassen», Oda med gjesterolle i «Lik meg» og Alva med stemmen til hovedrollen Vår i «Vår ruler» (ny sesong kommer om snart).

De har gått på Villekulla siden de var 4 år gamle og nå deler de for første gang samme rolle.

«Det nærmer seg den årlige, berømte julefesten på Hafslund hovedgård. På uforklarlig vis har Sarpsborg-koret Allegro blitt valgt ut til å underholde på festen. For Maren, ett av kormedlemmene, er det ekstra viktig å komme til Hafslund. Men når hun kommer dit, får hun en følelse av at menneskene ikke er helt alene der.
En historie om samhold og utenforskap, om overnaturlighet og mystikk, humor og kjærlighet, blandet med Sarpsborgs egne, rike herregårdshistorie.» Marens jul er skrevet av Jonas Groth (musikk) og Knut Erik Rønne (manus).
«Marens Jul» har premiere 18 november på Sarpsborg scene og det er over 200 Villekullaelever som medvirker i forestillingen. Hele 99 av disse har en talerolle.

Les intervju med jentene i Sarpsborg Arbeiderblad her.

Her kan du høre de bli intervjuet på NRK Østfold.

Her kan du bestille billetter til Marens Jul, på Sarpsborg Scene fra 18-28 november.

Foto: Line Margrethe Martinsen

 

Sist redigert mandag, 27 september 2021 10:02