søndag, 26 august 2018 09:08

Fra Villekulla til Stjernekamp på 1-2-3.

Hun er ung og lovende og har en egen evne til å få drømmer til å gå i oppfyllelse.

Ulrikke Brandstorp fra Sarpsborg er knappe 23 år men har en CV ikke mange på hennes alder kan matche. Fra oppstarten på Villekulla frem til i dag er det intet mindre enn imponerende å se hva den unge damen har utrettet. Det har vært The Voice, Melodi Gand Prix, eget plateselskap og nå Stjernekamp.

Villekulla hadde sin første øvelse i 2011 og når ungdomsteateret så dagens lys var Ulrikke Brandstorp, den gang 15 år gammel, en av musikal-elevene. Tidligere hadde hun vært elev hos Masken Barneteater. Ulrikke utmerket seg både på og bak scenen og fikk raskt store roller.

Den første forestillingen Villekulla satte opp var Pippi Langstrømpe (2012) og hovedrollen som den viltre rødtoppen med bein i nesa var det unge Ulrikke og Frida Helene Hansen som delte. Jentene ble til store forbilder for de yngste musikalelevene og er to navn det fremdeles snakkes varmt om.

Etter Pippi Langstrømpe var det duket for hovedrollen som ”Maria” i musikalen ”Sound of music” (2013) for Ulrikke, for deretter å spille den gode heksa fra Nord i ”Trollmannen fra Oz” (2014).

I Villekulla må man pensjonere seg idet man avslutter siste året på videregående og Ulrikke avsluttet musikklinja på Kirkeparken VGS med toppkarakter i sang, og som kronen på verket var hun den aller første mottaker av Villekullastipendet (2014).


Foto: Line M. Martinsen

Ulrikke har utrettet mye mer på Vilekulla enn hva disse linjene kunne fortelle. Hun har blant annet deltatt som solist på flere Villekulla-konserter, innstudert unge lovende musikalelever som kommer etter henne og vært et stort forbilde for våre elever.

Vi ønsker Ulrikke lykke til videre i ”Stjernekamp” og lover å heie, stemme og støtte deg på veien videre.


The Voice


Melodi Grand Prix - Foto: Thomas Andersen


Stjernekamp - Foto: Vetle Granath Magelssen

 

Sist redigert søndag, 26 august 2018 09:48